Electric Colours Festival Timișoara

Pe 15 Septembrie te așteptăm împreună cu gașca ta de prieteni să luminați Timișoara în culorile curcubeului! Electric Colours Festival Timișoara va avea loc în Parcul Rozelor și se anunță a fi un eveniment de neratat. Plin de culoare, muzică bună și atmosferă incendiară, Parcul Rozelor se va aprinde și va lumina până pe Lună.

Cât costă biletele?
30 lei cu 3 plicuri de pudră colorată
50 lei cu 5 plicuri de pudră colorată și un energizant Burn
70 lei cu 10 plicuri de pudră colorată și un monopod pentru selfie

Cum să te înregistrezi la tombolă, ca să câștigi un Samsung Galaxy S9?
Accesează
Atenție: înregistrarea la tombolă este valabilă până pe 15 Septembrie, ora 13:00.

Pudra colorată va putea fi primită sau cumpărată de la corturile Electric Colours, în ziua evenimentului. Prețul unui pliculeț de pudră va fi de 7 lei. La intrări vor fi corturi unde se va elibera pudra pentru biletele cu 1 și 3 plicuri, iar pudra și cadourile pentru biletele cu 5 și 10 plicuri va fi eliberată în cortul Specail.

Facem concurs cu cele mai bune #selfie și cele mai colorate video! Zîmbești ”colorat” sau sari cel mai sus în video, și poți cîștiga căști B&O Play H2 sau o Action Camera Garmin Virb XE! Detalii în curand.

Cîteva reguli și sfaturi pentru festival:
Este interzis accesul persoanelor cu sau sub influența băuturilor alcoolice și substanțelor psihotrope; cu arme de foc și cuțite, cu mîncare și băuturi răcoritoare; cu animale.
Nu se va tolera comportamentul agresiv și consumul excesiv de băuturi alcoolice.
Deși pudra este eco și nu are efecte nocive, nu se recomandă contactul ei cu ochii și căile respiratorii. Protejați ochii prin ochelari și căile respiratorii prin măști.
Nu se permite accesul la festival cu nici un fel de pudră, chiar și cea procurată de la noi.
Pentru minorii între 10-14 ani este recomandat să fie însoțiți de un matur.

Pudra nu este periculoasă pentru sănătate!
1. Skin Friendly. Pudra colorată Holi Gulal powder nu are ingrediente nocive, fiind importată din India și testată în Centrul Național pentru Sănătate Publică din Romania. Praful fin din această pudră este extrem de redus, ceea ce este important mai ales pentru pacienții cu alergie și astmă. Desigur, pudra este compatibilă pentru piele și păr, se spală ușor și nu produce iritații.
2. Eco friendly. Ingredientele pentru Holi Gulal powder sunt 100 % naturale și se spală ușor, fiind optimizate pentru utilizare în aer liber. Pudra colorată este un produs cosmetic și este complet biodegradabilă, non-toxică, anti-alergică și oferă un contrast maxim de culoare.
3. Easy washable. Pudra conține doar 0,50% de culori comestibile naturale (preparate din flori), care sunt solubile în apă și nu lasă urme de pete colorate. De obicei, pudra poate fi cu ușurință spălată din haine. Cu toate acestea, vă recomandăm insistent să nu vă aruncați cu pudră în ochi și să respectați normele de securitate, care vor fi anunțate la Festival. „Enjoy!”

Pagină eveniment: https://www.facebook.com/events/202889993722267/

Începe:

septembrie 15, 2018 4:00 pm

Se termină:

septembrie 15, 2018 11:00 pm

Tarife & Bilete

De la
$30,00

Locaţie eveniment

Adresa:

Parcul Rozelor, Timișoara, Timiș

GPS:

45.7506555, 21.233322600000065