De 20 de ani avem grija de dumneavoastra, de 20 de ani va oferim nu numai atentia si respectul pe care le meritati, dar si cele mai bune produse de cofetarie- patiserie. Noi va oferim acele produse duclci si aromate pe care le indragiti de fiecare data cand ne vizitati, acele prajituri cu gust divin pe care le cereti apoi si la pachet, acele  torturi cu care aduceti zambete pe buzele celor dragi…..acele preparatei mereu proaspete si delicioase!
Daca si tu vrei sa simti gustul dulce de acasa, vino la cofetaria noastra de unde iti poti alege tot ce iti pofteste sufletul. Dispunem de un modern laborator în care lucrează o echipă de 4 cofetari sub atenta supraveghere a administratorului. Întreg personalul are o experienţă vastă în domeniul realizării produselor de cofetărie astfel incat ai mereu siguranta unor produse proaspete si sanatoase!
Din oferta noastră fac parte torturi pentru nuntă, torturi pentru botez, torturi pentru aniversări sau absolvire, torturi pentru zile onomastice, prăjituri de cofetărie, prăjituri de casă ambalate sau vrac, produse de patiserie. Punem la dispziţia clienţilor noştrii şi elementele pentru transport, accesorii şi elemente de design.

Indrazneste si gusta fericirea ! Cofetaria Adi Dia!

Sursa foto: https://www.facebook.com/Cofetaria-Adi-Dia-165224353581741/

Adresa

Adresa:

Strada Aries 20, Timisoara, Timis

GPS:

45.73939722342008, 21.240114270146364

Contactează deţinător
Rută către această locaţie

Revendică Pagina

Lorem ipsum dolor sit amet

Revendică Pagina

Lasă un comentariu

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga recenzii