DMC Guardi este una dintre cele mai importante firme din domeniul constructiei de garduri, porti si balustrade din aluminiu.
Sistemul de gard Guardi se bazează pe trei piloni: o calitate excepțională, design de măiestrie excepțională la prețuri accesibile.
Am costruit mai mult de 50.000 de garduri si fiecare dintre ele a fost construit de cea mai buna echipa de profesionisti cu materiale de cea mai buna calitate.
Pentru noi este foarte important ca tu sa fii multumit si fericit cu decizia de a lucra cu DMC Guradi, de aceea oferim :

– Garantia lucrarii executate pana la 15 ani – gardurile Guardi au Sigiliul Elvetian independent de calitate – ceea ce înseamnă că gardurile noastre au viață lungă, datorită acestui strat unic de vopsea.
-Cel mai bun preț garantat; Vă asigurăm că veți obține un produs de calitate la cel mai bun pret cu noi. Dacă ați găsit un preț mai bun, îl vom potrivi!
-Cea mai mare selecție de modele de gard, 250 culori, 100 000 combinații de stiluri tradiționale la cel mai nou design.
-Cel mai mare nivel de personalizare, gardurile trebuie să aibă opțiuni extinse de personalizare pentru a putea fi pe placul oricarui client.
-Cel mai scurt timp de livrare 6-8 saptamani.
-Sistem de fixare stabil bazat pe suruburi – Spre deosebire de competitorii nostri, care folosesc sudura pentru gardurile lor, am separat piesele noastre și vopsit toate elementele separat.

Asadar daca vrei calitate alege DMC Guardi!

 

Sursa foto: https://www.facebook.com/Dmc-Garduri-Aluminiu-435060549973551/

Adresa

Adresa:

Calea Şagului 136, Timişoara, Timiş

GPS:

45.71610385002622, 21.194996449978817

Contactează deţinător
Rută către această locaţie

Revendică Pagina

Lorem ipsum dolor sit amet

Revendică Pagina

Lasă un comentariu

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga recenzii